Sportcampus-Zuiderpark

Vacatures


Vacature Monteur Meubelmaker/Interieurbouw

Ben jij het nieuwe gezicht van KP Interieur bij onze klanten en help je mee zorg dragen voor de montage en nazorg op locatie?

Bekijk hier de vacature. We zien je reactie graag tegemoet


Vacature Werkvoorbereider / – tekenaar

Houd jij ervan als een project weer tot in de puntjes is geregeld? Werk jij nauwkeurig en binnen de gestelde deadlines? Bij KP Interieur zoeken we een nieuwe collega ter versterking van onze afdeling Werkvoorbereiding. Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacature. We zien je reactie graag tegemoet


PAS JIJ IN ONS TEAM?

Wij werken op drie locaties; in onze productiehal in Emmen, het bedrijfsbureau in Haaksbergen en bij de klant ergens in Nederland.

KP Interieur kent een informele no-nonsense cultuur en korte lijnen. Het team bestaat uit zo’n 25 vakmensen die met passie en grote betrokkenheid zorgen voor het beste eindresultaat voor onze klanten. We hebben meubelmakers en tekenaars, calculatie en commercie, die diversiteit maakt dat we complementair zijn aan elkaar.

Werken bij KP Interieur betekent flexibel zijn, mee denken met elkaar, klantcontact op diverse niveaus en vooral samen trots zijn op ons werk.

Bij ons mag je groeien, is er ruimte voor leermomenten en ontwikkeling.

Vacature, stage- of afstudeerplaats

Vakmensen vind je niet op straat, daar moet je zelf wat voor doen. Daarom investeren wij in het zelf opleiden van vakmensen, met ondersteuning en medewerking van CBM, de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie.

Heb je interesse in een vacature, stage- of afstudeerplaats of wil je een open sollicitatie sturen? Breng ons dan op de hoogte van je belangstelling en capaciteiten. Stuur een mail naar Annemiek Meulenkamp.

Wil jij groeien, leren en jezelf blijven ontwikkelen?