Werken bij KP Interieur

Werken bij KP Interieur

Vacature Marketeer (m/v)

Ben jij diegene die zich volledig thuis voelt in de marketing en communicatie wereld? Kun jij Leferink Office Works en KP Interieur samenbrengen in één concept? En weet je de markt, met gebruik van innovatieve en creatieve technieken, te boeien en te binden? Stroop je graag je mouwen flink op om met veel energie samen iets moois op te bouwen? Dan zijn wij vast op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature. We zien je reactie graag tegemoet!

Vacature Monteur Meubelmaker/Interieurbouw (m/v)

Ben jij het nieuwe gezicht van KP Interieur bij onze klanten en help je mee zorg dragen voor de montage en nazorg op locatie?

Bekijk hier de vacature. We zien je reactie graag tegemoet!

PAS JIJ IN ONS TEAM?

Wij werken op drie locaties; in onze productiehal in Emmen, het bedrijfsbureau in Haaksbergen en bij de klant ergens in Nederland.

KP Interieur kent een informele no-nonsense cultuur en korte lijnen. Het team bestaat uit zo’n 25 vakmensen die met passie en grote betrokkenheid zorgen voor het beste eindresultaat voor onze klanten. We hebben meubelmakers en tekenaars, calculatie en commercie, die diversiteit maakt dat we complementair zijn aan elkaar.

Werken bij KP betekent flexibel zijn, mee denken met elkaar, klantcontact op diverse niveaus en vooral samen trots zijn op ons werk.

Bij ons mag je groeien, is er ruimte voor leermomenten en ontwikkeling.

Vacature, stage- of afstudeerplaats

Vakmensen vind je niet op straat, daar moet je zelf wat voor doen. Daarom investeren wij in het zelf opleiden van vakmensen, met ondersteuning en medewerking van CBM, de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie.

Heb je interesse in een vacature, stage- of afstudeerplaats of wil je een open sollicitatie sturen? Breng ons dan op de hoogte van je belangstelling en capaciteiten. Stuur een mail naar Annemiek Meulenkamp.

Wil jij groeien, leren en jezelf blijven ontwikkelen?