);

Over ons

Over ons, onze aanpak

We vertellen u graag over ons.

Onze interieurbouwoplossingen zijn het resultaat van uw wens en onze kennis. Wij zitten niet tegenover u, maar naast u. Wij denken graag met u mee om tot een maatwerkproduct van goede kwaliteit te komen, of u nu architect bent, directeur of keukenprinses.

De productieruimte van 1.600 m2 in Emmen is het hart van ons bedrijf. Hier worden ideeën en ontwerpen, via een gedetailleerde werktekening en met ambachtelijk vakmanschap, vertaald in eindproducten. Door onze productie- en proceskennis, zijn wij in staat om al in een vroege ontwerpfase een belangrijke rol te spelen. Dat doen we samen met een team van architect, aannemer en opdrachtgever of in een kleinere setting met alleen de klant. Wij zijn liever uw betrouwbare partner, dan een tijdelijke leverancier.

Onze eigen tekenafdeling maakt op basis van architect- of klantspecificaties een ontwerp en werktekening. Ook in deze fase denken wij nog steeds met u mee, we voelen ons betrokken met het eindproduct, en daar zijn we trots op.

De logistiek wordt door onze eigen mensen verzorgd en de monteurs van KP Interieur komen de interieuronderdelen bij u plaatsen. Kwaliteit, flexibiliteit en levering ‘just in time’ zijn gegarandeerd.

Zet uw eerste stap naar kostenreductie door interieurwerk