Maak kennis met Scott

Wat leuk, je hebt onze neushoorn Scott gevonden, de huismascotte van KP Interieur. Wist je dat neushoorns uitblinken in onderlinge samenwerking? En dat is nou precies waar KP Interieur zich dagelijks sterk voor maakt. Werken in bouwteams? Wij zijn er goed in. Constructief overleg voor, tijdens en na projecten? Het zijn onze standaard pijlers om elk project tot een succes te maken. Toegegeven, de eigenzinnige, felgroene kleur van Scott is inderdaad een tikje gedurfd. Helemaal als je bedenkt dat neushoorns normaal gesproken grijs zijn. Maar creatievelingen zoals wij bewegen zich nou eenmaal graag buiten de gebaande paden.

Om een goede naam te vinden voor onze huis-neushoorn, schreven we een prijsvraag uit. Uit de vele inzendingen kozen we voor Scott. Scott heeft een krachtige klank en zit bovendien in de straatnaam van de productielocatie van KP Interieur: de Robert Scottstraat in Emmen.

Scott in je eigen kantoor?

We delen Scott graag met je. Zo kun je Scott lenen wanneer wij jouw kantoor eens goed onderhanden gaan nemen. Kondig bijvoorbeeld de verbouwing groots aan door Scott enkele weken van tevoren op kantoor te laten verschijnen. Zo zijn ook je collega’s op de hoogte van wat er gaat gebeuren.

Wil je samenwerken met Scott? Ook dat kan. Tenminste, als je architect bent. In ons kantoor in Haaksbergen hebben we meerdere werkplekken zo ingericht dat architecten er prettig kunnen werken. Direct in samenwerking en overleg met ons. De inrichting is ruim van opzet en we werken er volgens de laatste trends op het gebied van kantoorinterieur en ICT. Wij noemen het ‘het Huis van Leferink’ en je bent er van harte welkom.

Volg Scott online

Wij laten graag een blijvende indruk achter bij onze opdrachtgevers. En waar wij zijn, daar is Scott ook. Benieuwd waar Scott zoal zijn voetafdrukken heeft achtergelaten? Sinds 7 juni 2018 deelt hij zijn avonturen via zijn eigen Instagram-account. Volg hem via @Scott of kom eens langs in Haaksbergen, in Emmen of in het mooie Deventer. Graag tot snel!

Instagram